photo_drustvo_mediji_blic_jahja_fehratovic_u__bkz.org.rs__210541834

Prethodnih dana smo mogli biti svjedoci jednog histeričnoh, ruko-mahačkog nastupa Jahje Fehratovica koji kao magistar bosanskog jezika, eto, patentira i novi termin “inicijalna kapsula” do sad je postojala inicijalna kapisla, al’ eto, od magistra čusmo i drugačije.

Njegove političke ideje nas ne zanimaju, ali želimo izdvojiti par laži koje je Fehratović to veče na televiziji Jedinstvo iznio. On spominje Bekira-ef. Makića navodeći “kako je dotični Makić uhvaćen u duhovnoj korupciji.” Do dana današnjeg, od onog trenutka kada su o Bekiru iznijete te gnusne laži nijedan jedini argument nije iznešen o tome. Fehratović se čak nije udostojio ni da uzme, barem neplaćene račune, poput Šojića, pa da njima maha, a kamo li da iznese neke od argumenata. A da Jahji Fehratoviću smeta i Turska i Turski dijanet, pa ni ovom prilikom nije izostao spomenuti ga. Da li ta njegova patološka mržnja prema Turcima i Turskoj ima kakve veze sa njegovom specijalizacijom na institutu Martin Luter King u Njemačkoj, ne znamo, ali vama ostavljamo da razmislite o tome.
Jahja je za jedinstvenu Islamsku zajednucu, ali samo onu na čije čelu je Muamer Zukorlić, ni jedno drugo jedinstvo niti ijedna druga Islamska zajednica ne dolaze u obzir, već isključivo ona sa Muamerom na čelu. Istim onim Muamerom kojeg je u svom romanu “Bedova” opisao kao diktatora najružnijeg soja.
Jahja priča i o trećoj Islamskoj zajednici, čak, na kraju iznijevši neistinu i kazavši da ti ljudi sebe nazivaju trećom islamskom zajednicom. Jahja, poruka tebi i svim onim koji (ne)misle (jer vi očigledni imate nekog ko je zadužen da za vas misli) jeste da mi NEĆEMO TREĆU ISLAMSKU ZAJEDNICU na vašu nesreću, mi hoćemo, njoj težimo i imaćemo JEDNU JEDINU I JEDINSTVENU ISLAMSKU ZAJEDNICU oslobođenu parazita koji svoj autoritet i ugled grade poltronskim odnosom i na leđima islama, muslimana i Islamske zajednice!

izvor:  facebook

8 KOMENTARA

 1. Jel ovaj doticni gospodin koji se nekad zvase Albin i imase bradu malo duzu nego njegov pretpostavljeni (tada radio za Allahovu veru i trudio se da Allahova rijec bude gornja), postao neka druga licnost koja se sada trudi da gornja rijec bude Muamerova?! Zalosno !

 2. JAHIJA JE OBIČNA PAČERVA U RUKAMA MUFTYJA.
  LJIGAVAC SEM TAKI.
  ON JE GOVORIO DA SU HOĐE PIŠTA, ONO ISPADE DA JE BAŠ TAKO.
  A ON SE UFATIO SA NJIMA U KOLO.

 3. Kad već hoćete da budete veći katolici od pape, onda se potrudite oko pravopisa na ovom portalu. Koliko se ja sećam gramatike iz osnovne škole, interpunkcijski znaci se koriste kada se vrši nabrajanje, a za isiticanje važnosti neke rečenice znak uzvika na kraju, bez (svih) velikih slova. Vi ste napisali ‘JEDNU JEDINU(bespotreban pleonazam) I JEDINSTVENU ISLAMSKU ZAJEDNICU’ a pravilno bi bilo ‘jednu(jedinu,opciono)i jedinstvenu Islamsku zajednicu.. Da li je neko od vaših cenjenih novinara dobio nekad dvojku na pismenom iz srpskog?

  • Jahja ili Albine ,znam te volu dok si tele bio!
   Setao si sa jedne strane na drugu kako u veri tako i moralno….mozes pobeci od bilo koga ali od sebe nikada,tesko tebi sa tebi samom.

  • Nisi ni ti ništa posmeniji, iako si se moram priznati potrudio! Zaboravio si navode na kraju kada si smanjio slova! :))))

 4. Aman Jadijaga pa sta te je sprecilo da se ranije sa Glavonjom upajdasis, al nikad nije kasno Jarane. E samo Jadijaga mislim da si kasno prisao Glavonji, al ti je Uhar i ovo malo vremena bar si jednom u Životu si bio PRESJEDNIK nelegalnog bloka partije. Dobar si ti Dečko imaš para to ti je dobro.

 5. Pisem sa sasvim neutralne strane, jer imam potrebu nesto za ovog coveka da kazem. Ruku na srce, svi drugi koje Zukorlic forsira i tera u prve redove, na nesto i lice, umeju i da kazu po nesto, al secam se od kad se ovaj insan pojavio na nasem departmanu kao asistent mi smo se ismejavali na njegov racun, verujte mi. Misleli smo da je zalutao u prostorije zgrade IUNP-a. Kada nam je postao asisten srameli smo se kakav covek nam predaje,covek koji je neuredan,od kojeg se cela ucionica oseca, covek koji iako je tu kao neko ko predaje knjizevnost, ne ume da sastavi jednu pravopisnu recenicu,covek koji predaje i preznoji se kada mu telefon zazvoni od strane “Glavnog”.Isti on nam je na predavanjima uvek, u samom pocetku njegovog dolaska kroz redove “ocrnjivao” Zukorlica. Ali nema veze,mrzeo ga je,sto je i u svom romanu javno pokazao,medjutim da situacija bude gora,odjednom doticni postaje celnik na visokim funkcijama,preuzima sve.

  I onda smo svi svatili,da tesko onom kome muftija da titulu,jer muftija isforsira osobe do poslednje mrvice snage,i kad ispljuje po svima (po naredjenju “Glavnog”),kada se uvuce u zivo blato do te mere da mu aplaudiraju samo ovi iz muftijinih redova,e onda te isti zukorlic sutne jer dobijas status u narodu: GLUP,TUP i NEUPOTREBLJIV !!! Sto je nazalost istina,jer neki su radili za platu,jer su morali,al Jahja zna se to radi iz velike ljubavi,za sva silna unapredjenja da bi se oprao kod muftije za svoj divni ispisani roman. Tako da ljudi,dok vam muftija ne da “unapredjenje”,nemojte da zalite, radujte se, jer vas ceni,a ako vam da funkciju ili nesto slicno – e tada nesto nije uredu. Zato je njegov brat uvek njegov potrcko koji ce dobiti stanarsko pravo u njegovom dupetu, jer dok se mi cudimo sto mu brat nije direktor necega,zukorlic tako trosi svoje “celne” funkcionere,a bratu mandat celi zivot traje. Dakle, kod muftije bolje biti portir celi zivot,nego dva meseca funkcioner.Portir sutra moze i u opstinu da udje,a ovi funkcioneri salju jadne medresante “sluge” da im zavrsavaju to nesto sto moraju da zavrse u opstini.

Comments are closed.