Još jedna saobraćajnica na teritoriji Novog Pazara je asfaltirana. Infrastrukturnim planom Grada Novog Pazara obuhvaćena su naselja na gradskom, prigradskom i seoskom području, kako bi se ravnomerno ulagalo u ceo grad, a građani dobili bolje uslove za život. Asfalt je postavljen na još jednoj ulici na Dugalića brdu.


Ulica koja vodi do Hadži Mehove džamije, ali i brojnih domova na Dugalića brdu sada izgleda lepše. Radove je obišao gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima.


Postavljen je asfalt, ali su obavljeni i svi radovi koji su neophodni za normalno funkcionisanje, što je prema rečima meštana, za njih izuzetno značajno.


Kako kažu, konačno će moći da odahnu i da zaborave na sve probleme koje su imali dok ulica nije bila asfaltirana. Iskazali su zadovoljstvo što do svojih kuća sada mogu lakše da dolaze.


Lokalna samouprva će nastaviti da ulaže u infrastrukturu i razvoj grada u celini, stvarajući bolje uslove za građane Novog Pazara. Proteklih dana asfaltirano je preko 10 ulica. Prema planu, tokom ove godine biće realizovani brojni kapitalni projekti.