Infrastrukturni radovi u punom jeku

Asfalt,koji je dotrajao biće zamenjen novim u delu Hercegovačke ulice, koji se spaja sa Ulicom Emina Redžepagića. Radovi u tom delu grada počeli su danas. Uporedo se intezivno izvode radovi i na izgradnji puteva na Pešteri, gde je proteklih dana asfaltirana prva deonica.

Izvođači radova su za asfalt počeli da pripremaju ulicu Hercegovačku koja se spaja sa Ulicom Emina Redžepagića. Meštani sa kojima smo razgovarali kažu da je rekontsrukcija ovog puta u naselju Jermiše od velikog značaja, jer je asfalt dostajao i krpljen više puta. Kako kažu ovim radovima će i pešaci biti bezbedniji.

U punom jeku su i radovi na na izgradnji puta Karajukića Bunari – Rasno. Prva deonica puta od raskrsnice prema Tuzinju je asfaltiran. Duž cele trase angažovani su radnici. Kako su ranije za RTV Novi Pazar rekli meštani koji žive u ovim selima izgradnja ovog puta  će im kako kažu suštinski promeniti život. Imaće mnogo bolje uslove i za bavljenje poljoprivredom , s obzirom da je Pešterska visoravan poznata po stočarstvu, a proizvodi ovog kraja nadaleko poznati. Prema ranijim najavama asfalt će na ovoj deonici biti postavljen pre prvog snega, a kako je tada rečeno ti putevi, preduslov su za budući autoput kroz Sandžak.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO