U NESREĆI NA IBARSKOJ UČESTVOVAO PASAT TUTINSKIH REGISTRACIJA! Sudar 4 auta, među povređenima i deca

Baner

KRALJEVO – U saobraćajnom udesu četiri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 18 sati, u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, srećom nije bilo nastradalih, ali je povređeno ukupno sedam osoba, od kojih niko nije životno ugrožen.

Kako prenosi Blic, pretpostavlja se da se udes dogodio kada je vozač “seata” kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u levu traku i udario u “folksvagen pasat” tutinske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, a potom i u “BMW”, nemačkih registraskih oznaka, koji je se takođe kretao u pravcu Raške.

Od siline udarca “BMW” se bez kontrole zarotirao na kolovozu i udario u “opel korsu” kraljevačke registracije koja se kretala iza “seata”.

Povređeno je ukupno sedam osoba, od kojih dvoje dece, i oni su sanitetskim vozilima, kao i u privatnoj režiji, prebačeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj deonici magistralnog puta kroz Ibarsku klisuru bio u višestanom potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO