Formirana vlast u Novom Pazaru! Predsednica skupštine Anela Šemsović (SDP)

Baner

NOVI PAZAR – Skupština grada Novog Pazara je na konstitutivnoj sednici za predsednika Skupštine izabrala doktorku Anelu Šemsović (SDP). Za zamenika predsednika Skupštine imenovan je Albin Šabotić(SDP).

“Trudićemo se da svakom građaninu izađemo u susret. Nama predstoje veliki poslovi u narednom periodu i siguran sam da će podrška koju smo dobili od građana biti opravdana, a ona a nas i obavezuje dodatno da još više radimo na poboljšanju kvaliteta života, da sve svoje zadatke na vreme ispunjavamo, da radimo u skladu sa zakonom”, poručeno je sa sednice Skupštine grada.

Novopostavljena predsednica Skupštine grada Anela Šemsović je zahvalila svima koji su podržali njenu kandidaturu, te izrazila očekivanje da će gradski parlament u naredne četiri godine raditi konstruktivno i poručila da će biti predsednica svih građana.

Za izbor predsednice Skupštine i njenog zamenika glasalo je 26 odbornika.

Verifikovani su odbornički mandati. Mandati su verifikovani 21. odborniku sa liste “Za evropski Novi Pazar- Rasim Ljajić”, koja je u lokalnom parlamentu čini većinu, 11 odbornika sa liste ”Akademik Muamer Zukorlić-Stranka pravde i pomirenja (SPP) , za 9 odbrnika Stranke demokratske akcije i 6 odbornika sa liste „Aleksandar Vučić , Ivica Dačić – Za našu decu“.

Za sekretara Skupštine imenovan je Ahmedin Binjoš, a za zamenika sekretara Dimitrije Veselinović.

Usvojen je i izveštaj gradske izborne komisije o rezultatima lokalnih izbora u Novom Pazaru.

Rad konstitutivne sednice Skupštine grada pratili su i predstavnici Kancelarije OEBS-a u Novom Pazaru.

indeksonline.rs/rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO