Dazdarević: Gnusne laži da sam ulazio u Covid bolnicu, sve legitimacije uredno zavedene

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave Novi Pazar lišili su juče slobode Adisa Dazdarevića zbog sumnje da je počinio krivično delo lažno predstavljanje i falsifikovanje isptava.

Njemu je po nalogu osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru predložen pritvor do 48 sati, ali je sud isti predolg odbio kao neosnovan.

Dazdarević u saopštenju koje je dostavio redakciji portala indeksonline.rs navodi da njegovi problemi sa policijom nastaju nakon istupanja iz Stranke pravde i pomerinja. Dodaje da se od tada protiv njega vodi hajka na društvenim mrežama iznošenjem raznih neistina i laži na njegov račun, a kao najgnusniju laž navodi da je ulazio u Covid bolnicu i menjao izveštaje o pacijentima preminulim od virusa COVID19.

“Što se tiče legitimacija, sve su uredno zavedene, što se i može proveriti na sajtovima sindikata i strukovnih policijskih udruženja” – navodi Dazdarević.

On napominje da je Potpredsednik Evropske policijske asocijacije Srbije, član Internacionalne policisjke organizacije, Globalne policijske asocijacije, Centra za bezbednost istrage i odbranu DBA, Sindikata policije i policijskih starešina i Sindikata radnika policije.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO