BIŠEVAC: Zahvaljujemo svima koji pomažu

Baner

NOVI PAZAR – Da na društveno odgovorne kompanije grad Novi Pazar može da računa potvrdili su iz “Globos” osiguranja”, kompanije koja je kao prijatelj Novog Pazara, opredelila novčani iznos od 200 000 dinara. Sredstva su namenjena za pomoć zdravstvenim ustanovama i građanima obolelim od Covida 19. Novac je uručio naš proslavljeni sportista Asmir Kolašinac, na svečanosti povodom otvaranja regionalnog predstavništva “Globos” osiguranja, čije će sedište biti upravo u Novom Pazaru.

“Zahvaljujemo svima koji pomažu, bilo da je reč o novčanim sredstvima ili opremi za potrebe Opšte bolnice, Doma zdravlja i Zavoda za javno zdavlje. Svaka je podrška dragocena. Uplate na ovaj račun su, kao i isplate potpuno transparentne, i moguće ih je pratiti preko zvanične stranice Grada Novog Pazara. Želimo da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna, ali i da informacija o preraspodeli sredstava u svakom trenutku bude dostupna građanima i celokupnoj javnosti”, kazao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Globos osiguranje, prema rečima predstavnika te kompanije, jedna je od najstarijih osiguravajućih kuća na ovim prostorima i postoji od 1994. godine.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO