Imamović: ”SDP sve masovnija”

Aladin Imamović, član GO SDP-a rekao je da Sandžačka demokratska partija iz dana u dan doživljava sve veću ekspanziju. U prilog tome, izneo je podatak da se samo u prethoda dva meseca u SDP učlanilo preko 1600 novih članova. “Nisu retki ni slučajevi da preko 150 žitelja jednog naselja grupno zatraži članstvo u našoj partiji.

Ovaj trend za nas predstavlja potvrdu da smo na pravom putu i dokaz da građani Novog Pazara prepoznaju da jedino SDP vodi realnu i pragmatičnu politiku, koja je garant za bolje sutra i čiji su rezultati vidljivi na svakom koraku. To za nas predstavlja veliku odgovornost, ali i obavezu da učinimo sve kako bi se izgradnja i razvoj naseg grada nastavili još većim intenzitetom.”, rekao je Imamović

Imamović je otvorenost, politička prijateljstva i uvažavanja, okarektarisao kao glavni adut koji za rezultat ima sve cešće pridruživanje članova ostalih političkih partija. On je nagalasio da su ovi građani upravo oni koji su prozreli da se delovanje drugih svodi na klasično potkusurivanje i trgovinu nacionalnim i verskim osećanjima i institucijama Bošnjaka. “Njihovo takozvano jedinstvo nema moralni okvir i predstavlja crnu rupu koja se hrani vrednostima koje su navodno bile predmet njihovog minulog razilaženja.

SDP : Press konferencija Aladin Imamovic

Posted by Sandzakhaber on Среда 17. фебруар 2016.

Podsećanja radi, BDZ Sandžaka nastala je pod izgovorom očuvanja bošnjačkih nacionalnih interesa i jedinstva islamske zajednice, a za razbijanje iste okrivili su Stranku demokratske akcije. Danas je potpuno očigledno da je reč o neprirodnoj, oportunističkoj, interesnoj koaliciji, koja bi da gradjanima proda “mačku u džaku” i osvoji vlast po svaku cenu.”, rekao je Imamović.

On je na kraju pozvao građane da se pridruže SDP-u. “Sandžačka demokratska partija je otvorena za sve one koji žele dobro sebi, svojoj porodici, komšijama i svom gradu”, rekao je Imamović posebno se osvrnuvši na one koji su shvatili da su godinama bili taoci retrogradnih politika, politika laži i politika ličnih interesa.
Na kraju je zaključio: “Pozivam vas da svi skupa svoje znanje i veštine primenimo kroz Sandžačku demokratsku partiju, kako bismo kroz suštinsko jedinstvo razvijali i gradili nas Novi Pazar i bolje sutra za sve nas.”

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO