Imamović pozvao poverioce da pomognu

Predsednik Fudbalskog kluba Novi Pazar Tarik Imamović rekao je danas da veruje u povoljan ishod Unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR) ovog sportskog kolektiva.

“Angažovali smo agenciju koja kontaktira poverioce, što je prvi korak u pravcu postizanja dogovora o dinamici isplate 51 procenta od ukupnog duga svakom ponaosob. Zadovoljan sam u kom pravcu to ide”, rekao je Imamović.

On je pozvao poverioce da pomognu i otkrio da su se pojedinci već javili i pokazali da žele da sarađuju.

“Agencija će ih uskoro kontaktirati, kako bi što pre priveli kraju UPPR. Pozitivan primer je čovek iz Paraćina, koji je sam pozvao i pristao na isplatu polovine duga”, kazao je predsednik pazarskog prvoligaša.

Imamović je dodao da je klub pustio u prodaju vaučere po ceni od 1.000 dinara, koji obezbeđuju mesto na tribinama na svim utakmicama u drugom delu prvenstva, a čijom kupovinom se pomaže klubu u teškom trenutku.

“Novca je malo, pa smo na sednici upravnog odbora doneli odluku da pustimo u prodaju vaučere, odnosno sezonske karte. Moguće ih je preuzeti svakog dana u prostorijama kluba”, naveo je Imamović.

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije biće nastavljeno 10. marta, a osmoplasirani Novi Pazar će u meču 16. kola gostovati Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO