Imamović: Opozicija u nedostatku argumenata izaziva haos i paniku među građanima!

Novi Pazar – Član gradskog odbora SDP Aladin Imamović izjavio je danas na konferenciji za novinare da huliganski ispadi opozcije i paljenje transparenata zapravo pokazuju paniku u kojoj se oni nalaze.

Imamović kaže da opozicija u nedostatku argumenata, kadrova i političkog programa izaziva haos, paniku među građanima kako bi profitirala.

“Ono što oni pokušavaju da urade jeste jedna totalno neozbiljna priča” rekao je on i dodao da je tokom prethodne noći grupa huligana zapalila transparent koji su građani u duhu predizborne euforije postavili i time dali podršku SDP i Rasimu Ljajiću.

“Aktivisti opozicionih partija su pre samo nekoliko dana prelepljivali plakate uz obezbeđenje”

Imamović je pozvao sve simpatizere i građane da ne nasedaju na provokacije opozicije i pozvao predstavnike opozicionih partija da predstave program a ne da huliganskih ispada .

SDP prema njegovim rečima nastavlja da u svakom smislu unapredi život građana pa su tako nastavljeni infrastrukturni radovi, radovi na ulepšavanju grada ali i izgradnja nove hitne pomoći.

“Ćinjenica da SDP ne posustaje, da radi istim kapacitetom dovela je do dotanog osnaživanja i još veće podrške građanima”.

Prema rečima Imamovića na skupovima u naseljima Mur i Požega koji su nekada važili za bastione opozicionih partija okupio se veliki broj građana koji su jasno i glasno rekli daje SDP njihov jedini i prvi izbor.

“Oni su prozreli politiku i BDZS i SDA i oni više nikada neće nasesti na njihova lažnja obećanja i obmane. Građani su prepoznali da jedino rad i ono što je vidljivo vredi podržati.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO