Imamović o slučaju iz 2008: To nije tema današnje konferencije

Novi Pazar – Optužujuči SDP i gradsku vlast za sukob između obezbeđenja i odbornika Sabahudina Ramovića, predsednik SDA Enis Imamović odbio je da odgovori na novinarsko pitanje kako komentariše odluku SUD-a u Novom Pazaru da one koji su pretukli Mithada Nokića tadašnjeg opozicionog odbornika i naneli mu teške telesne povrede a za šta su osuđeni na uslovne kazne.

Na pitanje Sto plus radija, kako onda komentariše sudsku presudu kojom su članovi obezbeđenja gradske uprave koji su 2008. godine, kada je SDA bila na vlasti, pretukli opozicionog odbornika Mithata Nokića osuđeni na uslovnu kaznu, Imamović nije želeo konkretno da odgovori.

“Ako želite da pričate o toj temi, možemo da zakažemo intervju. Raspoložen sam o tome da govorim, ali je tema današnje konferencije incident koji su izazvali članovi SDP Rasima Ljajića”, odgovorio je Imamović.

Policija je protiv napadača podnela prekršajnu prijavu, a sudija mu je odredio novčanu kaznu od 30 hiljada dinara.

“Takvo ponasasnje suda dokažuje čvrstu vezu ljudi koji seju teror u Sandžaku i državnih organa. To je dokaz da oni tolerisu kriminal i ne poštuju zakone. Novčana kazna je pljuvanje u lice žrtvi”, rekao je Imamović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO