Igrači Novog Pazara kažnjeni sa po 500 evra

Trener Pazaraca Nebojša Vučićević posle katastrofalne igre svog tima u Užicu novčano kaznio svakog igrača.

fk_novi_pazar_wallpaper_hd_grunge_by_syndikata_np-d4r3egh

Sloboda je na svom terenu u 26. kolu Superlige pobedila Novi Pazar sa 2:0. Gosti su pružili veoma slabu partiju, pa će se u preostala četiri kola grčevito boriti za spas od ispadanja iz elite.

“Šta reći posle onakvog debakla? Ljudi su nas bukvalno ‘ubili’, pobedili su potpuno zasluženo. Najblaže, mnogo sam razočaran. Ušli smo toliko bojažljivo u utakmicu, kao da smo jedva čekali da primimo gol. Bez obzira na značaj duela, ne priliči takav odnos onima koji nose dres Novog Pazara. Jasno je da samo ako svi damo svoj maksimum i ginemo na terenu, možemo izbeći najgore. U suprotnom, ma ne smem, niti ću da mislim o tome. Valjda ćemo se brzo otrezniti”, izjavio je za “Sport” Emir Lotinac, kapiten Novog Pazara, kojem je do kraja Superlige preostalo da odigra duele sa Vojvodinom, sa Javorom u gostima, Radom i Hajdukom u Kuli.

Trener Nebojša Vučićević je zbog nezalaganja i indolentnosti odrezao kaznu od po 500 evra za svakog igrača. Lotinac smatra da je tim to i zaslužio posle slabog izdanja u Užicu.

“Šef je apsolutno u pravu. Moramo svi da se zapitamo zašto smo onako odigrali, da budemo samokritični. Ipak, nadam se da ćemo vrlo brzo uspeti da se povratimo i da ostvarimo zlata vrednu pobedu protiv Novosađana”, rekao je kapiten Novog Pazara.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO