Ifet Djakovac novi fudbaler TSC

BEOGRAD – Dosadašnji fudbaler Zlatibora Ifet Djakovac potpisao je ugovor sa TSC, saopštio je danas klub iz Bačke Topole.

Kako se navodi, Djakovac je prošao lekarske preglede i u četvrtak će se priključiti ekipi ;na pripremama u Turskoj.

“Prezadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala upravi kluba što su me prepoznali i doveli. Iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja”, rekao je Djakovac.

On je dodao da je zadovoljan što će nastaviti da igra sa Milanom Djokićem, koji je prošle nedelje došao u TSC, takodje iz Zlatibora.

“Za TSC sam znao da je jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji i tim pre mi je drago što došao, to sam želeo”, rekao je Djakovac.

Vezista je igrao u svim utakmicama u jesenjem delu sezone, postigao je tri gola i imao jednu asistenciju.

TSC je 8. januara u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli počeo pripreme za drugi deo sezone u Super ligi, sa novim trenerom Mladenom Krstajićem.

Ekipa je prošlog četvrtka otputovala na drugi deo priprema u Antaliju, a u Srbiju će se vratiti 28. januara. Drugi deo sezone TSC će početi 6. februara utakmicom protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Posle 19 kola u jesenjem delu sezone u Super ligi, TSC je osmi na tabeli sa 27 bodova. To je druga sezona TSC u Super ligi, nakon što je u prvoj sezoni zauzeo četvrto mesto i izborio debi u Evropi, odnosno u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

indeksonline.rs/Beta

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO