I Jošanica započela pripreme

NOVI PAZAR – Fudbaleri Jošanice počeli su pripreme za nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Zapad, a prozivci trenera Aldina Gurdiljeljca u Novopazarskoj Banji prisustovalo je 20 igrača.

“Imali smo dobar finiš u jesenjoj polusezoni i popravili smo izglede u borbi za opstanak. Krećemo lagano, a od narednog ponedeljka radićemo dva puta dnevno. Zbog velikog broja mladih fudbalera, bilo bi šteta da grad ostane bez srpskoligaša”, ocenio je Gurdijeljac.

Jošanica je u poslednjih šest kola jesenje polusezone osvojila 13 bodova, pa je sa ukupno 17 na pet bodova od Železničara iz Lajkovca i Smedereva 1924, koji su prvi iznad crte.

Pazarskog srpskoligaša za sada je napustio napadač Živorad Arnautović, a konkurenciju za mesto u timu pojačali su golman Tarik Čuljković, štoper Kerim Halilović, vezisti Edis Ibrahimović, Adnan Đerlek i Semir Sadović, kao i ofanzivni igrač Sadin Smajović.

Do nastavka takmičenja u Srpskoj ligi Zapad ostalo je nešto više od mesec i po dana.

“Zbog vremenskih uslova krenuli smo ranije, a čeka nas grčevita borba za opstanak. Tokom jeseni imali smo u timu Mirzu Šaćirovića, Dženana Bronju i Abdulaziza Ragipovića, koji su na pozajmici iz Novog Pazara, a očekujemo još neke igrače”, rekao je predsednik Jošanice Almir Šaćirović.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO