Naslovna Sport Fudbal Huligansko ponašanje sudije Maja Vujović se nastavlja…

Huligansko ponašanje sudije Maja Vujović se nastavlja…

Skandal u Novomo Sadu! Kako Sportski žurnal navodi, superligaški sudija Majo Vujović fizički je napao i pretukao predsdnika omladinske komisije FS Vojvodine Miodraga Moraču. Potvrda fizičkog napada stigla je i od samog Morače koji i dlaje ne zna šta je bio razlog da ga Vujović napadne.

– Još sam u šoku. Nije mi dobro, više psihološki nego fizički. Ništa slično mi se nije dogodilo u životu. Ne znam šta da kažem, imam 63 godine, dve teške operacije iza sebe u poslednjih pet meseci – rekao je Morača za Žurnal i nastavio:

– Nisam pružao otpor. Niti je to u mpojoj životnoj filozofiji, niti mogu da se odbranim od nekoga ko sin može da mi bude. Kada je ušao u kancelariju mislio sam da smo u korektnim odnosima, kao što je bilo godinama.

Morača je priznao da su pre mesec dana razgovarali telefonom, ali da nije osetio da bilo ko od njih ima negativnu energuju posle toga.

Podsećamo ovo nije prvi incident u kojem je akter Majo Vujović. On je prošle godine, takođe u Novom Sadu, napao i tadašnjeg generalnog sekretara FK Novi Pazar Redžepa Koraća. Ovaj slučaj još uvek se vodi pred prekršajnim sudom u Novom Sadu.

Telegraf.rs

Exit mobile version