Hrvatin:Miljković je ubio Veličkovića preciznim udarcem sekire

FOTO: TANJUG/ ZORAN ŽESTIC/bs BEOGRAD – Okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin izjavio je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, u nastavku suđenja kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, da je Gorana Veličkovića ubio Miljković preciznim udarcem sekire.

Iskazom Hrvatina danas je nastavljeno suđenje kriminaloj grupi čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Hrvatin je nastavio svoje izlaganje koje je započeo juče, a govoreći o ubistvu Veličkovića dodao je da je Veličković kada je shvatio da će ga ubiti sam legao da se namesti za likvidaciju.

Miljković je prema Hrvatinovim rečima preko Veličkovićevog telefona poslao Filipu Koraću fotografiju na kojoj se nalazi telo Veličkovića, a na leđima je bilo napisano “Korać p…”.

Pored poruka koje je napisao Koraću, Miljković je, kako Lalić tvrdi, slao poruke i Milošu Radisavljeviću Kimiju i Marku Isakoviću.
Hrvatin je rekao da je za tu likvidaciju dobio 10.000 evra, a ostali pripadnici koji su učestvovali u toj otmici i ubistvu takođe 10.000 evra koje su podelili.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO