Naslovna Vijesti Hodža u politici – Cerić kandidat na izborima za Bošnjačkog člana Predsjedništva

Hodža u politici – Cerić kandidat na izborima za Bošnjačkog člana Predsjedništva

1

Sarajevo – Bivši reisu-l-ulema Mustafa Cerić objavio je danas svoju kandidaturu za bošnjačkog člana predsjedništva BIH prenose bosanski mediji.

„Odlučio sam se na ovaj korak zato što osjećam da na predstojećim oktobarskim izborima imamo posljednju šansu da mijenjamo na bolje naše teško stanje u državi i društvu“, kazao je Cerić.

Okosnicu njegovog budućeg političkog i općeg društvenog djelovanja će činiti: borba za ljudska prava i slobode,sigurnost za sve naše ljude na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine ali i sigurnost naše države u kontekstu svih aktuelnih geopolitičkih dešavanja i ono što je pokretač svega i garant stabilnosti, a to je ekonomski progres.

 

1 KOMENTAR

  1. Ova godina je bas burna velike kolicine kise padaju na ovom prostoru balkana dali je ovo hair ili opomena vreme ce pokazati. Gospodin Ceric zna da posle prolecnih kisa najbolje rastu pecurke
    pa je brze bolje poceo da ih skuplja I na kraju ce skupiti nesto.Ali ne zna da velika kolicina tih pecuraka je veoma otrovna kada se pojedu stvaraju velike probleme a u mnogim slucajevima fatalno zavrse.

Comments are closed.

Exit mobile version