Naslovna Featured Istaknuto HO “Hasene” nastavlja da pomaže

HO “Hasene” nastavlja da pomaže

ho-“hasene”-nastavlja-da-pomaze

Humanitarna organizacija “Hasene” i ove godine kao i prethodnih godina, donirala je članovima Saveza slepih i slabovidih Novi Pazar humanitne ramazanske pakete.

Sekretarka saveza Mirsada Ajdinović Dibranin je ovom prilikom zahvalila za doniranu pomoć slepim i slabovidim licima , a u pitanju je bilo tridesetak paketa, i izrazila zadovoljstvo što ova humanitarna organizacija nikada nije zaboravila na njih. “Posebno mi je drago što ova pomoć stiže u mesecu ramazanu kada je svaka pomoć bitna jer na ovaj način pokazujemo da je ovo mesec dobrih dela”, kazala je Mirsada Ajdinović Dibranin.

“Ovo je nastavak podele prehrambenih ramazanskih paketa humanitarne organizacije “Hasene”  koji nisu predviđeni samo za Sandžak već i za celu Srbiju, i nije prvi put da se odazovemo ovdašnjem Savezu slepih i slabovidih već se rado odazivamo kako njima tako i pojedincima kojima je pomoć potrebna, naročito kada su ramazanski dani u pitanju”, dodala je predsednica ženskog sektora humanitarne organizacije “Hasene”, Dženana Ibrahimović.

B.V.

Exit mobile version