Hildini prijatelji traže ubicu

Prijatelji Hilde Ajanović (29) iz Prijepolja, koja je brutalno ubijena u svom stanu u Frankfurtu, i dalje su šokirani zločinom koji je potresao Nemačku, ali i Srbiju. Rodbina i prijatelji oplakuju nesrećnu devojku i preko Fejsbuka, odakle takođe poručuju da se zločin mora što pre rasvetliti i monstrum koji ga je počinio najoštrije kazniti.

– Dolazim u Frankfurt za nekoliko dana i okrenuću svet, ali ćemo to naći i tek ću se onda smiriti. Ne mogu to zlo koje te je otrglo od nas da oslovljavam sa taj ili ta – napisao je na Fejsbuku Hildin neutešni prijatelj Velibor Lukić.

Za samo nekoliko meseci poznanstva, postali su nerazdvojni prijatelji jer su zbog prirode posla kojim se bave, dosta vremena provodili zajedno. Lukić je umetnički fotograf, dok je nesrećna Hilda bila kozmetičarka i šminkerka. Planirali su i da zajedno otputuju u Crnu Goru na odmor.

– Gde si sada da me vidis? Glup kao nikad do sada, ali i jak. Želim da znam istinu. Zauvek ćeš mi ostati tu s leve strane – napisao je neutešni Lukić.

Hilda Ajanović pronađena je mrtva u svom stanu u Frankfurtu, 18. jula. Nedavno se razvela, i nosila prezime Luinović, a u stanu u kojem je ubijena živela je s maloletnom ćerkom, koja tada nije bila u kući, već kod oca u Prijepolju. Ubica je udarao po glavi do smrti i prerezao joj vrat.

20140723-160113-57673682.jpg

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO