Novi Pazar – Asfalt ispred svojih domova ovih dana dočekaće meštani Kolubarske i Sopoćanske ulice gdje se trenutno radi na pripremama za postavljanje asfaltne mase. Također radi se i u ulici 7.juli (pod Hamam) kao i kod gerontološkog centra u naselju Bukreš.
Građani ulice 7.juli ali i prolaznici pohvalili su napore da se ova ulica uredi jer je bila u katastrofalnom stanju i kažu da je ovo veoma značajno, jer se radi o veoma prometnoj ulici koja je bila u katastrofalnom stanju gde nije moglo da se prođe od rupa.
Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović kaže da se ulica 7.Juli radi ali da se paralelno radilo i na dokumentaciji jer novi zakoni o javnim nabavkama su strožiji.

“Evo uspeli smo da sve opskrbimo papirima, i izvođač radova A.D. Novi Pazar put intenzivno radi. Radovi su pri kraju i verujem da će ova ulica biti veoma funkcionalna”.

On je podsedio da se radi još i u Kolubarskoj i Sopoćanskoj ulici kao i kod gerontološkog centra u naselju Bukreš kao i 400. metara ulice u Lukarima koje se asfaltira ovih dana.
Asfaltiranje ulice 7.Juli čija je dužina oko 50. metara očekuje se u toku ove nedelje. Troškovi asfaltiranja Kolubarske i Sopoćanske su 20.miliona dinara i 10 miliona dinara za uređenje kod gerontološkog centra.

1 KOMENTAR

  1. Kada ce da se uradi jedina ulica koja nije uradjena od Musale do Lukoila vezna ulica sa ulicom G.Zivovca koja ima sve projekte/projekti placeni sredsvima gradjana/ a ceka da se radi vec 12 godina od mandata SDA i vec potrosena dva mandata SDP ili ce te gospodine Hasanovicu ostati dosledni vase izjave da nam nikada necete uraditi tih 250 metara ulice.

Comments are closed.