Naslovna Zabava Kultura Haris Skarep nastavlja sa pobedama

Haris Skarep nastavlja sa pobedama

skarep

 

Novopazarac Haris Skarep nastavlja sa pobedama. Prema rečima Saše Popovića studio koji prima 1500 navijača bi bio mali za njegove fanove i navijače. Pokazujemo još jednom da smo složni i da podržavamo sve mlade talente koji imaju šansu da svoj talenat i svoj grad predstavi u najboljem svetlu.

U dvadeset trećoj emisiji Zvezde granda 2012-2013, nastupilo je osam kandidata, a izbacivan je jedan kandidat i jedna kandidatkinja. Najmanje glasova su imali, i time izbačeni iz daljeg takmičenja, Aleksandra Marjanović i, Marko Kostić.

Pevali su: Aleksandra Marjanović, Marina Stankić, Rada Sarić, Teodora Toković, Slobodan Đurković, Marko Kostić, Miloš Brkić i Haris Skarep.

Haris Skarep 20-godišnji je momak iz Novog Pazara koji studira nemački jezik, a muzikom se bavi četiri godine. Učesnik je popularnog takmičenja i imao je veliki broj fanova u svim svojim predstavljanjima. Pokupio je i brojne pozitivne komentare od strane žirija.

Međutim, nije se izdvojio samo pevanjem- pojedini članovi žirija pohvalili su i njegov stajling i ponašanje na sceni, te mu čestitali što je već uspeo da se izdvoji od svojih konkurenata. Specifičnim detaljima obogatio je svoj stajling, a vi ga pogledajte i poslušajte pa procenite da li već imamo ranog favorita.

Haris Skarep – Rano je za tugu

 

Ziri:

 

Verna publika:

 

Haber tim čestita na uspehu u želji da niže pobede do kraja takmičenja!

Exit mobile version