Subota, 3 Decembra, 2022

Haris Skarep nastavlja sa pobedama

skarep

 

Novopazarac Haris Skarep nastavlja sa pobedama. Prema rečima Saše Popovića studio koji prima 1500 navijača bi bio mali za njegove fanove i navijače. Pokazujemo još jednom da smo složni i da podržavamo sve mlade talente koji imaju šansu da svoj talenat i svoj grad predstavi u najboljem svetlu.

U dvadeset trećoj emisiji Zvezde granda 2012-2013, nastupilo je osam kandidata, a izbacivan je jedan kandidat i jedna kandidatkinja. Najmanje glasova su imali, i time izbačeni iz daljeg takmičenja, Aleksandra Marjanović i, Marko Kostić.

Pevali su: Aleksandra Marjanović, Marina Stankić, Rada Sarić, Teodora Toković, Slobodan Đurković, Marko Kostić, Miloš Brkić i Haris Skarep.

Haris Skarep 20-godišnji je momak iz Novog Pazara koji studira nemački jezik, a muzikom se bavi četiri godine. Učesnik je popularnog takmičenja i imao je veliki broj fanova u svim svojim predstavljanjima. Pokupio je i brojne pozitivne komentare od strane žirija.

Međutim, nije se izdvojio samo pevanjem- pojedini članovi žirija pohvalili su i njegov stajling i ponašanje na sceni, te mu čestitali što je već uspeo da se izdvoji od svojih konkurenata. Specifičnim detaljima obogatio je svoj stajling, a vi ga pogledajte i poslušajte pa procenite da li već imamo ranog favorita.

Haris Skarep – Rano je za tugu

 

Ziri:

 

Verna publika:

 

Haber tim čestita na uspehu u želji da niže pobede do kraja takmičenja!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO