Hapšenja u Novom Pazaru zbog krađe, razbojništva, nasilja u porodici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su u odvojenim akcijama i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova više lica osumnjičenih za tešku krađu, teško razbojništvo i naslje u porodici.
Policija je uhapsila E. DŽ. (43) i H. O. (48), iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Oni se terete da su u toku noći između 3. i 4. decembra otuđili veću količinu kalemova sa bakarnom žicom i 120 evra iz objekta u privatnom vlasništvu, vrednosti oko 240.000 dinara, saopštio je MUP.

Policija je veću količinu kabla pronašla i vratila vlasniku.

Pripadnici policije uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca, doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova S. I. (29) i N. A..(29) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Postoji osnovana sumnja da su juče, 4. decembra, oko 19 časova, ušli u prodavnicu mešovite robe u Novom Pazaru i od radnice, uz pretnju nožem oduzeli oko 12.000,00 dinara.

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova Š. P. (49) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se tereti da je u porodičnoj kući u Novom Pazaru, uznemiravao i maltretirao svoju suprugu, ćerku i maloletno dete.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO