Hamad i Fatma: Hvala ti, Nole!

Novopazarski teniseri Hamad Međedović i Fatma Idrizović izrazili su zahvalnost prvom igraču sveta Novaku Đokoviću, koji je u cilju borbe protiv koronavirusa donirao pet miliona dinara Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

“Hvala ti, Nole! Što svojim primerom učiš nas mlađe kako i na koji način čovek u životu treba da se postavi u svakoj situaciji, što nam primerom pokazuješ da važnije od svega je biti čovek. U ime svih sportista i moje lično ime, hvala ti puno što te imamo za uzora na terenu i van terena”, napisao je šesnaestogodišnji Međedović, koji je najbolji junior Srbije, 45. igrač sveta u uzrastu do 18 godina i 1.337 na ATP listi.

Oglasila se i Fed kup reprezentativka Srbije Fatma Idrizović:

“Hvala svetlosti naša, naš Novače! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn. I kada smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ svetlosti naša”, navela je petnaestogodišnja Idrizović.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO