Naslovna Zabava Kultura Halid Bešlić peva na rodjendan Novog Pazara

Halid Bešlić peva na rodjendan Novog Pazara

beslic

Pripreme za proslavu 552. Rođendana Novog Pazara već su počele. Kako je Regionalnoj televiziji saopšteno iz Gradske uprave Dan grada i ove godine biće obeležen nizom manifestacija.
Gradske vlasti građanima će i ove, po ugledu na prošlu godinu, prirediti veliki spektakl na koji će, kako se očekuje, doći mnogi ljubitelji narodne muzike iz zemlje ali I regiona. 552. rođendan grada novopazarci će slaviti uz Halida Bešlića.
Prošle godine, kada se obeležavao 551. rođendan Novog Pazara, pred više od 70.000 posetilaca iz Novog Pazara i drugih gradova, Dino Merlin održao je nezaboravan koncert i priredio jednu od najlepših noći koje ovaj grad pamti. Tako će biti i ove godine, kada će 20. Aprila na Dan Novog Pazara pevati jedna od najvećih zvezda sa prostora bivše Jugoslavije Halid Bešlić. Organizatori obećavaju da će i ovaj koncert biti za  pamćenje,  a očekuje se da će Bešlićevi fanovi doći  iz drugih gradova I republika u okruženju.
Koncert Dina Merlina, i danas je, gotovo godinu dana posle njegovog održavanja, događaj koji građani Novog Pazara prepričavaju. Oni su jednako oduševljeni činjenicom da će rođendan grada proslaviti uz Halida Bešlića.
U najavi je I izlazak novog albuma Halida Bešlića, a pored hitova Prvi poljubac , Miljacka i mnogih drugih Novopazarci  će uz Bešlića 20. aprila pevati i njegove nove pesme .
Pre nastupa u Novom Pazaru Halid Bešlić je zakazao koncert 2. marta u beogradskoj Kombank Areni.

Exit mobile version