Naslovna Sandžak Novi Pazar Hadžimujović : „Delije“, dođite bez Draže i Mladića i sve će...

Hadžimujović : „Delije“, dođite bez Draže i Mladića i sve će biti mirno!

Nema kraja! Posle novog „verbalnog“ okršaja navijača Novog Pazara i Crvene zvezde, saopštenjima su zaratila i ova dva kluba, a kako stvari trenutno stoje, okršaji na tribinama samo će postajati suroviji i krvaviji

Uvek je kriv onaj drugi, pa tako i Aldin Hadžimujović, jedan od vođa navijača Novog Pazara, svu odgovornost za incidente na Gradskom stadionu prebacuje na goste. „Navijači Zvezde su odmah počeli da pevaju pesme posvećene Mladiću i Srebrenici i nosili su transparent sa likom Draže.

Ono što možda stvara još veći problem jeste to što nam Žandarmerija koja dolazi u grad uvek psuje tursku majku i tako dodatno provocira navijače“, tvrdi Aldin, a na pitanje kada će neka utakmica između ova dva kluba proteći mirno i kada će navijači Novog Pazara prestati da skandiraju Naseru Oriću i pominju zloglasnu „žutu kuću“, odgovara: „Rešenje za mir je vrlo jednostavno.

Neka navijači Zvezde dođu bez transparenta koji je posvećen Draži, i neka ne skandiraju Mladiću, pa ćemo mi ostati mirni i navijati samo za svoj klub, nećemo pominjati Nasera i neće biti incidenata“, naglašava Hadžimujović.

 Izvor : Alo
Exit mobile version