Gusinac: Očekujem da se devojke bore za viši rang

Ženska fudbalska ekipa Pazara priprema se za start takmičenja u Drugoj ligi Zapad. Devojke trenera Envera Gusinca u prvom kolu dočekuju šabačku Mačvu.

“Iako tokom priprema iz objektivnih razloga nismo realizovali sve što sam planirao, očekujem da ove sezone odemo korak dalje. Verujem da ćemo se boriti za prvo mesto i plasman u viši rang”, rekao je Gusinac.

Stiglo je i priznanje za minuli rad u mladom kolektivu, s obzirom da je Nejla Hasić nedavno postala članica superligaša TSC-a.

Odlaskom najbolje igračice u TSC, ulogu lidera na terenu trebalo bi da preuzme Edina Salković.

“Tu sam već pet godina. Naporno smo radili u prethodnih mesec dana. Nestrpljivo čekamo prvu utakmicu s Mačvom. Mislim da smo dobra ekipa, koju krasi jedinstvo”, kazala je Salković.

Prvenstvena premijera je u nedelju od 16.00 protiv Mačve iz Šapca u Šutenovcu, gde će dva dana kasnije u istom terminu u utakmici Kupa Srbije gostovati čačanski Borac.

“Pozivamo sve zainteresovane devojke da nam se pridruže na treninzima u Šutenovcu i sportsko-rekreativnom centru i da postanu deo naše mlade i ambiciozne fudbalske porodice”, apelovao je generalni sekretar kluba Senad Župljanin.

M. Minić

The post Gusinac: Očekujem da se devojke bore za viši rang appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Gusinac: Očekujem da se devojke bore za viši rang appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO