Naslovna Sandžak Novi Pazar Gurdijeljac: Zadovoljan sam nastupom u Ubu! Naredne godine borba za titulu

Gurdijeljac: Zadovoljan sam nastupom u Ubu! Naredne godine borba za titulu

gurdijeljac:-zadovoljan-sam-nastupom-u-ubu!-naredne-godine-borba-za-titulu

Novopazarski bokser Šerif Gurdijeljac je posle skoro jednogodišnje pauze izašao u ring, a na profi reviji na Ubu, u meču superpero kategorije u šest rundi, jednoglasnom odlukom sudija savladao je iskusnog Giorgija Gačečiladzea iz Gruzije.

“Zadovoljan sam nastupom, posebno jer je iza mene duga pauza. S menadžerom Lukom Popovićem planiram krajem decembra još jedan meč u trajanju od osam do 10 rundi, a naredne godine i borbu za neku od titula”, rekao je Gurdijeljac.

On se novembra prošle godine u Francuskoj borio sa Samirom Zijanijem za profesionalnu IBF interkontinentalnu titulu u superpero kategoriji, ali je zbog teške povrede morao da obustavi otpor krajem devete runde.

Dvadesetsedmogodišnji Novopazarac, bivši profesionalni IBF mladi i internacionalni šampion planete u superpero kategoriji, sada je na skoru od 22 pobede, od toga osam prekidom, uz šest poraza.

S druge strane, devet godina stariji Gačečiladze ima 16 trijumfa (devet nokautom), 47 poraza (21 nokautom) i nerešenu borbu.

Gurdijeljac je najavio da će krajem godine verovatno biti aktivan i u amaterskom boksu, s obzirom da bi trebalo da nosi dres Novog Pazara u Regionalnoj ligi.

M. Minić

The post Gurdijeljac: Zadovoljan sam nastupom u Ubu! Naredne godine borba za titulu appeared first on IndeksOnline.rs.

Exit mobile version