Gurdijeljac: Još nije gotovo

Trener fudbalera Jošanice Aldin Gurdijeljac rekao je danas da borba za titulu u Šumadijsko-raškoj zoni još uvek traje, iako njegov tim ima pet bodova više od najbližeg pratioca Bana 1931.

“Naravno da nije gotovo, iako su neki igrači posle pobede nad raščanskim Banom 1931 pomislil da jeste. Kraj je tek kad se završi sezona. Do tada, ne želim ništa da obećavam”, rekao je Gurdijeljac.

Jošanica je osvojila maksimalnih šest bodova na startu prolećne polusezone u Šumadijsko-raškoj zoni, uz gol razliku 7:0.

Bane 1931 pobeđen je u Novopazarskoj Banji sa 4:0, a potom je rezultatom 3:0 savladana Srbija u Ilićevu.

“Prvom utakmicom sam zadovoljan, ali drugom nisam. Posebno se to odnosi na igru veznog reda. Srećom, postigli smo golove na vreme. Da se to nije desilo, pitanje je šta bi bilo”, ocenio je Gurdijeljac.

Pazarski zonaš je lider prvenstva sa 37 bodova, a sledi Bane 1931 sa 32 boda. U Šumadijsko-raškoj zoni takmiči se još jedan klub iz Novog Pazara, trenutno deseti na tabeli Ras, koji je osvojio 15 bodova.

Naredni rival i jedan od najvećih izazova do kraja šampionata predstoji sledećeg vikenda. U Novopazarsku Banju stiže trećeplasirana Mokra Gora, koja ima 13 bodova manje od Jošanice.

“Nisam ih gledao, ali svi kažu da je Mokra Gora kvalitetan tim. Ako hoćemo pobedu, moramo da odigramo maksimalno”, zaključio je Gurdijeljac.

M. Minić

Foto: FK Jošanica

The post Gurdijeljac: Još nije gotovo appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO