Naslovna Sport Fudbal Grobari skandirali “Pale mi se džamije” na ulicama Novog Pazara (video)

Grobari skandirali “Pale mi se džamije” na ulicama Novog Pazara (video)

grobari

I dalje se u javnosti ne stišavaju strasti oko incidenata na utakmici izmedju Novog Pazara i Partizana. 

Kao što i sami vidimo, u skoro svim dnevnim novinama, pogotovu u Kuriru, na navijače domaćina se baca drvlje i kamenje. Tim putem se vrši pritisak da se Plavi drakonski kazne, a od navijača Partizana, isti ti najpopularniji dnevni časopisi u Srbiji, prave neka nevinašcad koja su se našla u nebranom groždju. Ma dajte bre! Ne znam samo kako je oku kamermana koji su radili prenos utakmice promaklo to da snimi kako navijači Partizana vredjaju i navijače i narod domaćina. Čuli su su povici “Nož žica Srebrenica, ubij Turčina, prljave Balije itd. ali to nigde nije pomenuto. Verovatno iz razloga kako bi Partizan izbegao kaznu od strane čelnika JSL, kako bi Novi Pazar bio drakonski kažnjen od strane istih onih koji su nas ko zna koliko puta nepravedno osudjivali, iako su navijači plavih svaki put samo reagovali na provokacije protivnika, koje su skoro uvek bile prikrivene.

Na snimku do kog je SandžakHaber ekipa došla, možemo da vidimo kako Grobari na nekih 200 m od stadiona u Novom Pazaru, na ulicama Pazara, skandiraju uvredljive parole tipa “Bože ne znam šta mi je, pale mi se džamije“. Ovo ne bi trebalo ostati sakriveno, već sa ovakvim stvarima treba izaći u javnost i stati u odbranu onih koje osudjuju svi, ne sagledavši kompletnu situaciju.

Na videu koji ćemo prikazati, čuju se uvrede koje su se kasnije nastavile na tribinama Gradskog stadiona u Novom Pazaru, a koje na žalost, ni jedna kamera nije zabeležila.

Exit mobile version