Naslovna Vijesti Grobai i Delije kreću ka Turskoj ambasadi! (foto)

Grobai i Delije kreću ka Turskoj ambasadi! (foto)

1

Dan pošto su posle pomena u crkvi svetog Marka ispred ambasade Turske u Beogradu pevali navijačke i patriotske pesme revolitirani zbog ubistva Marka Ivkovića, navijači Crvene zvezde planirali su da ponovo krenu ka diplomatskom pretavništvu u Krunskoj ulici.

Dokaz da se protest očekuje su i pojačane policijske snage koje su viđene u centru Beograda, ali i ambasade. Na protestima se očekivao i veliki broj navijača Partizana, Rada i drugih klubova, ali do toga nije došlo jer se na Marakani okupilo nekoliko desetina Delija.

foto. Mondo

1 KOMENTAR

  1. To ti nije ništa novo. Svako od nas ko je državljanin i ima prebivalište u ovoj državi treba da ima neke činjenice u glavi. Osnovni problem je sto je do sada taj nacionalizam i sovinizam bio imperijalistickog karaktera, tj. eksterno se ispoljavao. Sada, nakon svih izgubljenih ratova on se okrenuo ka paranoicnom traženju i kažnjavanju “unutrašnjeg neprijatelja”. Ukoliko bi došlo do jačanja Srbije nije isključen revansizam i revizionizam u regionu. Usled takvog stanja manjine u Srbiji su stalno pod lupom i u riziku od “kristalne noci”.
    Ako pogledate izjave ovih dana onda znate o čemu moja malenkost govori.

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version