Gradski štab Novog Pazara: Zajedničkim snagama u borbu protiv krize

Grad Novi Pazar ulaže ozbiljne napore da se izbori sa veoma teškom situacijom u kojoj se naš grad nalazi.

Sada je vreme da udruženim snagama pronađemo način da izađemo iz situacije u kojoj se nalazimo i spasimo živote onih koji su ugroženi.

Gradski štab za vanredne situacije stoji na raspolaganju Opštoj bolnici za nabavku svega što im bude potrebno.  Svakodnevno ćemo razmatrati mogućnosti za pomoć i podršku građanima u borbi protiv ove bolesti.

Zahvaljujemo se svima na interesovanju za pružanje pomoći u borbi protiv ove bolesti.

Zbog velikog broja poziva zaintersovanih za pružanje pomoći aktivirali smo poseban devizni i dinarski račun Grada Novog Pazara za pomoć namenjenu u borbi epidemije Covid19.  Kako bismo osigurali potpunu transparentnost, redovno ćemo obaveštavati građane o uplatama koje su pristigle kao i o trošenju namenskih sredstava. Na ovom računu trenutno je prikupljeno 1.755.351,00 RSD.

Gradski štab će redovno informisati javnost o svojim aktivnostima u vezi sa trenutnom situacijom izazvanom virusom Covid 19 putem gradskog sajta.

Informacije će biti dostupne i putem zvaničnih društvenih mreža koje grad koristi kao i u sredstvima javnog informisanja. Građani i građanke Novog Pazara posebno su ponosni na svoje lekare i medicinsko osoblje kao i na sve one lekare i koji su došli da pomognu našem gradu. Svima njima dugujemo ogromnu zahvalnost.

Pozivamo građane našeg grada na poštovanje preporučenih mera, poštovanje distance, izolacije i nošenje maski kako bismo bili odgovorni prema sebi i drugima. Jedini način da izađemo iz krize nastale usled epidemije Covid19  jeste zajednička borba i da sve razlike ostavimo po strani.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO