Gradonačelnik obišao Varevo i OŠ “Vuk Karadžić”

Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović, sa saradnicima, jučer je obišao završenu deonicu puta u naselju Varevo i novoizgrađene sportske terene u OŠ “Vuk Karadžić”. U razgovoru sa meštanima Vareva i nastavnicima i učenicima OŠ “Vuk Karadžić” gradonačelnik je istakao da gradska vlast nastoji da kroz ovakve projekte menja kvalitet života kako građana u centru tako I onih koji žive na periferiji grada.

Dva kilometra novoasfaltiranog puta kroz naselje Varevo promenilo je život meštana ali ima i dvostruki značaj za grad jer je u ovom trenutku zaobilaznica koja rasterećuje saobraćaj. Srdačno dočekan od meštana gradonačelnik je istakao da boljitak života, za koji se ova vlast zalaže, moraju podjednako da osete kako građani u centru tako i oni na periferiji grada.

U OŠ “Vuk Karadžić” gardonačelnika je dočekalo 1900 dečaka i devojčica sa svojim nastavnicima. Na nekadašnjoj neravnoj ledini nikli su sportski tereni na kojima bi pozavidela svaka škola. Tereni su prvenstveno namenjeni za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja ali biće na raspolaganju I svim žiteljima ovog dela grada.

Najveća nagrada za obavljen posao je radost dece koja su sa oduševljenjem dočekala i ispratila gradonačelnika. Svi su želeli da se rukuju i naprave fotografiju za uspomenu. Dva lepa događaja u jednom danu- asfalt je promenio život meštanima Vareva, a sportski tereni doneli radost u školu sa 1900 đaka.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO