Naslovna Featured Istaknuto GRADONAČELNIK NOVOG PAZARA : UMESTO PROSLAVE NOVE GODINE NOVAC ZA DECU BEZ...

GRADONAČELNIK NOVOG PAZARA : UMESTO PROSLAVE NOVE GODINE NOVAC ZA DECU BEZ RODITELJA

4
GRADONAČELNIK NOVOG PAZARA NIHAT BIŠEVAC
GRADONAČELNIK NOVOG PAZARA NIHAT BIŠEVAC

NOVI PAZAR – Grad Novi Pazar drugu godinu zaredom neće organizovati doček Nove godine. Umesto novca za pevače i proslavu na otvorenom, novac će otići za kupovinu koncertnog klavira za talentovane učenike, mališane bez oba roditelja i decu iz socijalno ugroženih porodica, odlučio je danas prvi čovek Novog Pazara Nihat Biševac.

“I ove godine smo odlučili da ne bude organizovanog dočeka Nove godine na trgu. Novac koji je bio namenjen za te namene uložićemo u kupovinu koncertnog klavira za Kulturni centar i muzičku školu. Održaće se jedan koncert klasične muzike našeg najpoznatijeg pijaniste Adema Mehmedovića i lokalnih umetnika. Kao i prošle godine, novac smo izdvojili i za decu bez roditeljskog staranja”, rekao je za Anadolu Agency gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Biševac je istakao da je politika Grada socijalno odgovorna te da bi bilo teško i neodgovorno doneti odluku suprotnu ovoj. On ističe da se svaki dinar uložen u decu i kulturu višestruko isplatio.

Ovih dana Gradska uprava nagradiće novčano sve đake novopazarskih osnovnih i srednjih škola kao i njihove nastavnike, za ostvarene rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Prošle godine Novi Pazar se odrekao dočeka Nove godine te je deci bez roditelja i onoj iz kategorije socijalno ugroženog stanovništva donirao oko 800 hiljada dinara.

4 KOMENTARA

  1. Treba organizovati docek Nove godine ali skromno, sa pevacima i bendovima iz naseg grada, zasto da to uskracujemo omladini Novog Pazara ?!!

  2. Slazem se sa idejom ovog gradonacelnika.

    Ali ga ovo nece spasiti…on je za saku para sebe svrstao u rusitelje Sandjaka i IZ-e.
    Vremena se mjenjaju Gradonacelnice. Oni kojima si sluzio ostavit ce te na cjedilu.
    Postovani Novopazarci: dajte ovom covjeku crvrni karton… za vrijeme njegove vladavine su ljudi izgorili u zgradi Novog Pazara.

Comments are closed.

Exit mobile version