Naslovna Featured Istaknuto Gradonačelnik Biševac se hitno sastao sa predstavnicima EPS-a povodom nestanka struje

Gradonačelnik Biševac se hitno sastao sa predstavnicima EPS-a povodom nestanka struje

gradonacelnik-bisevac-se-hitno-sastao-sa-predstavnicima-eps-a-povodom-nestanka-struje

NOVI PAZAR – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, predsednica skupštine Amela Šemsović, zamenik gradonačelnika Igor Novović i direktor Direkcije za izgradnju Mujo Šaćirović sastali su se danas sa direktorima ODS-a Draganom Ješićem i EPS-a Novi Pazara Damirom Đekićem povodom prestanka snabdevanja električnom energijom na delu područja Novog Pazara.

Zbog ekstremnih vremenskih uslova više od 200 trafostanica ispalo je iz napona. Sve ekipe EPS-a od subote su na terenu, a stigla je i pomoć iz Kraljeva i Jagodine.

Grad Novi Pazar je takođe sve svoje resurse stavio na raspolaganje EPS-u. U ovom trenutku, 99% trafostanica je osposobljeno, a radovi na terenu još uvek traju kako bi se sve vratile u napon.

Nadležni su izrazili razumevanje za teške uslove u kojima su se građani našli i pozvali na strpljenje. Kako bi što pre došlo do saniranja havarije, EPS je pozvao građane da ekipama omuguće pristup kako bi se raskrčilo rastinje.

Na sastanku je bilo reči i o daljoj saradnji, kako bi se usaglasile potrebe i prioriteti za dalji period i unapredila energetska mreža.

indeksonline.rs

Exit mobile version