Gradonačelnik Biševac osudio nasilje na utakmici između FON-a i Novog Pazara

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac osudio je nasilje na utakmici finala plej-ofa u futsalu između FON-a i Novog Pazara, gde je teške povrede zadobio Denis Bošnjak, objavio je portal Indeksonlajn.

“Veoma sam iznenađen i potresen slikama sa odlučujuće utakmice finala plej ofa u futsalu između ekipa FON-a i Novog Pazara, gde je lekar novopazarske ekipe Denis Bošnjak pretučen od strane neodgovornog gledaoca, koji je upao sa tribine na teren. Očigledan i veliki propust domaćina koji je dopustio da se utakmica igra pred punom halom gledalaca, suprotno epidemiološkim merama i sa očigledno malim brojem redara. Doktor Bošnjak je zadobio teške telesne povrede, što je nedopustivo! Osuđujem svaku vrstu nasilja, sa bilo čije strane”, rekao je Biševac.

On je uputio čestike pobedniku uz osvrt na propuste u organizaciji meča i nadu u adekvatnu reakciju nadležnih organa.

“Organizacioni propusti na mečevima visokog rizika, poput ovog, zahtevaju odlučnu reakciju nadležnih organa. Očekujem da se počinilac pronađe i kazni, kao i loša organizacija događaja. Ovakve scene ne smeju se dešavati nikom i nigde. Čestitke ekipi FON-a na osvojenoj tituli a još veće čestitke ekipi Novog Pazara na borbenosti, hrabrosti i istrajnosti, jer su godinama u vrhu futsala u Srbiji. Doktoru Bošnjaku želim brz oporavak i da se brzo vrati svom poslu”, naveo je Biševac.

Indeksonlajn

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO