GRADONAČELNIK BIŠEVAC: Holandjani žele da investiraju u Novi Pazar

Novi Pazar – Predstavnici holandskog investicionog fonda Tasos internacional razgovarali su sa gradonačelnikom Novog Pazara Nihatom Biševcem I saradnicima o tome koje su to oblasti u koje bi mogli da ulože u Novom Pazaru. Njih su najviše interesovali projekti vezani za razvoj i unapredjenje infrastrukture, ali i onih u oblasti finansija ali i građevine i nekretnina. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac istakao je da već postoji nekoliko projekata u koje bi Holanđani mogli odmah da ulože, a što bi poboljšalo kvalitet života građana Novog Pazara.

  
Pravni zastupnik holandskog investicionog fonda Vil Alders rekao je da je Novi Pazar geostrateški veoma bitan grad u Srbiji ali i Balkanu i da je njegov fond zainteresovan da ulaže ovde. Pre svega, kako je rekao u oblasti nekretnina i infrasturkture.
Gradonačelnik Biševac rekao je da postoje odlični projekti u koje bi Holandjani mogli da ulože novac koji bi poboljšali kvalitete života građana Novog Pazara.
” Današnji sastanak je bio veoma plodonosan i verujem da ćemo uskoro dobiti konkretne ponude od ovog investicionog fonda. Oni će se sutra sastati sa našim privrednicima i očekujem početak lepe saradnje” – rekao je gradonačelnik Novog Pazara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO