Gradonačelnik Biševac delio poklone prvacima OŠ ”Jošanica” – IndeksOnline.rs

Grad je i ove godine obezbedio besplatan školski pribor za đake prvake u svim osnovnim školama na teritoriji Novog Pazara. Ove godine gradonačelnik Nihat Biševac poklone je lično uručio prvacima OŠ ”Jošanica” Lukare.

Sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem prvake u ovoj školi obišli su i poklone uručili i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje Ulfeta Demčović, direktor Filijale NSZ u Novom Pazaru Fahrudin Đekić i predsednik Školskog odbora u Lukaru Mujo Šaćirović. Đacima se pokloni sviđaju i srećni su kažu što polaze u školu.

Grad Novi Pazar nastavlja tradiciju darivanja prvaka na početku školske godine, a obrazovanje će, prema rečima gradonačelnika Nihata Biševca i dalje biti prioritet.

”Danas je poseban dan za prvake, a sigurno i za njihove roditelje”, rekao je gradonačelnik Biševac. Svim školarcima uputio je čestitke u povodu početka nove školske godine, a srećan polazak u školu posebno je poželeo najmlađim osnovcima.

Gradonačelnik je podsetio da je prošle godine, osim potpune rekonstrukcije OŠ Bratstvo, koja sada ima i bazen, dosta toga urađeno na adaptaciji i izgradnji i drugih školskih objekata.

U OŠ ”Jošanica” Lukare ove godine ima ukupno 330 đaka, od toga 28 prvaka, što je za deset manje u odnosu na prošlu godinu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO