Gradjevinska kompanija “JADRAN” novi generalni sponzor FK NOVI PAZAR

Kompanija “JADRAN” novi je generalni sponzor Fudbalskog kluba Novi Pazar, pa će naš klub od danas zvanično na prednjoj stani dresa nositi logo kluba ove pomenute firme, svim reklamnim banerima, kao i na svim ostalim zvaničnim online i štamanim materijalima.

Najlpopularniji sportski klub u ovom regionu i firma sa veoma dugom istorijom koja se bavi gradjevinskim radovima, potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu do kraja ove takmičaraske sezone.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su potpredsednik FK Novi Pazar Jaho Medjedović, generalni sekretar kluba Fikret Medjovic i predstavnik kompanije “Jadran” Petar Veličković.

Petar Veličković iz Jadrana kaže da ova firma ima dugu tradiciju u građevinarstvu. Klub Novi Pazar ima dugu tradiciju u fudbalu, a naša firma više od 70 godina posluje u građevinarstvu. Jedan od postulata našeg poslovanja je društvena odgovornost i duboko verujemo da je koren tradicije duboko u sportu. Zato smo potpisali ovaj ugovor želeći da pomognemo nastavak jedne uspešne sportske priče u Novom Pazaru, rekao je on.

Ovaj novi i veoma bitan za nas sponzorski ugovor je dokaz i plod jednog dobro rada našeg kluba, koji je prepoznala još jedna uspešna kompanija i veoma nam je drago što ćemo imati priliku da obostranl saradjujemo. Nadamo se uspešnoj saradnji u budućnosti i očekujemo da će ugovor biti produžen, rekao je generalni sekretar FK Novi Pazar Fikret Međedović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO