Naslovna Featured Istaknuto Građevinska kompanija Jadran generalni sponzor Plavih

Građevinska kompanija Jadran generalni sponzor Plavih

gradjevinska-kompanija-jadran-generalni-sponzor-plavih

Fudbalski klub Novi Pazar i Građevinska kompanija Jadran iz Beograda potpisali su danas ugovor o generalnom sponzorstvu do kraja takmičarske sezone.

Paraf na saradnju stavili su generalni sekretar pazarskog superligaša Fikret Međedović i direktor marketinga Građevinske kompanije Jadran Petar Veličković.

“Ovo je jedan od bitnijih dana u novijoj istoriji našeg kluba. Dobili smo novog generalnog sponzora, čije će ime stajati na prednjoj strani našeg dresa. Nadamo se dugoj i uspešnoj saradnji. Nadam se da ćemo je na obostrano zadovoljstvo i nastaviti”, rekao je Međedović.

Veličković je naveo da “Jadran” i ranije sarađivao sa mnogim klubovima, ali da je došlo vreme da “društvenu odgovornost usmeri i van Beograda”.

“Kao što Novi Pazar ima bogatu tradiciju u fudbalu, tako je i sa nama u građevinarstvu. Više od sedam decenija pod sloganom ‘gradimo budućnost, čuvamo tradiciju’ izvodimo radove na teritoriji cele države. Radili smo na nekim od najznačajnijih projekata u našoj zemlji. Jedan od postulata našeg poslovanje je društvena odgovornost”, kazao je Veličković.

“Duboko verujemo da je koren tradicije i budućnosti upravo u sportu. Zato smo danas ovde, da s našim prijateljima potpišemo ugovor i pomognemo da se zdrava sportska priča u fudbalskom gradu nastavi, da se klub i dalje razvija i beleži dobre rezultate. Siguran sam da će ova saradnja da bude plodonosna”, dodao je on.

Potpredsednik novopazarskog kluba Jaho Međedović ocenio je da bitan momenat za nove partnera bila činjenica da je Novi Pazar najgledaniji klub u Srbiji, posle Crvene zvezde i Partizana.

“Dobili smo novog prijatelja i sponzora. Znamo koliko je period posle izlasla iz UPPR-a bio težak. Ovo je bitan momenat i podrška za nas. Nadam se da će doprineti velikom uspehu i ostavarenju naših planova po pitanju izlaska u Evropu. Posebno mi je drago što smo izašli iz nekih lokalnih sfera. Mislim da je ovo prvi korak ka prepoznavanju Novog Pazara kao fudbalskog brenda sa značajnom ulogom na domaćoj fudbalskoj sceni”, rekao je Međedović.

M. Minić

Foto: FK Novi Pazar

Podeli

Exit mobile version