Grad i Dom zdravlja obnavljaju ambulantu u selu Trnava

Novi Pazar – Novopazarski Dom zdravlja u saradnji sa lokalnom samoupravom grada Novog Pazara počeo je prvu fazu obnove zdravstvene stanice u selu Trnava.

Kako je istakao pomoćnik direktora za finansije u Domu zdravlja Muamer Delimeđac , završena je prva javna nabavka u iznosu od 1. 288 000 dinara za sanaciju zdravstvenog centra Trnava, a koja će obuhvatiti sanaciju krova sa gromobranom i olucima, sanaciju mokrog čvora i sanaciju grijenja.

Kako je istakao direktor Doma zdravlja, dr Ervin Ćorović, Dom zdravlja Novi Pazar ispunjava planirane aktivnosti, pa je tako preko sanacije ambulante u Lukarima, otvaranje ambulante u Muru i Blaževu ,počela i sanacija zdravstvene stanice u selu Trnava.

Meštani ističu da će sanacija ovog objekta u mnogome pomoći i stanovnicima Trnave , ali i smatraju da će doći do rasterećenja zdravstvenog centra Novi Pazar.

Rukovodstvo novopazarskog Doma zdravlja najavilo je za naredni period sanaciju zdravstvena ambulante u selu Dežava, takođe u saradnji sa lokalnom samoupravom.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO