Gostovanje FON-u za kraj jesenje polusezone

Futsal ekipe FON-a i Novog Pazara odigraće sutra zaostalu utakmicu četvrtog kola Prve lige Srbije, a predstojeći meč u Beogradu za oba rivala biće poslednji u jesenjoj polusezoni.

“Idemo da se nadigravamo koliko možemo. Imamo energetski problem jer smo poslednje tri utakmice odigrali s malim brojem igrača, a osim povrede Veroljuba Vukadinovića naišao je i teži raspored. Moramo da budemo svesni s čime raspolažemo”, rekao je trener Novopazaraca Miloš Todorović.

Trenutno drugoplasirani FON ima 19 bodova i pobedom u reprizi prošlogodišnjeg finala plej-ofa bodovno bi dostigao Vranje na vrhu tabele, kao i Loznicu Grad 2018 u slučaju da taj tim večeras savlada ekipu Vintersporta u Nišu.

Pazar je šesti u elitnom ligaškom takmičenju sa 14 bodova, a ako osvoji tri boda protiv aktuelnog šampiona u Beogradu napredovaće do četvrtog mesta.

Novi Pazar je otvorio prvenstvo sa četiri pobede, ali je na poslednja četiri meča osvojio ukupno dva boda.

“Protivnici manje-više, ali povreda Vukadinovića uzela je danak. On je 60 odsto našeg tima, kako kvalitetom, tako i na psihološkom planu. Loše smo podneli njegovo odsustvo. Odigrali smo šest ili sedam utakmica bez dvojice najboljih, kapitena Eldina Redžovića i Vukadinovića. To se, itekako, oseti u rosteru od osam igrača”, naveo je Todorović.

FON i Novi Pazar igraju u sredu od 19 časova u Sportskom centru Šumice.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO