Gošić: Idemo u Novi Pazar da izvučemo “najbolji rezultat”

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić izjavio je da se nada dobroj prvenstvenoj utakmici između Novog Pazara i njegovog kluba, u 19. kolu Super lige Srbije, i najavio da će Jagodina pokušati da izvuče “najbolji rezultat”.

“Jesenas smo u četvrtom kolu doživeli četvrti poraz na domaćem terenu od tima Novog Pazara. Očekujem da naš naredni susret protekne u fer i sportskoj atmosferi i da dešavanja na terenu odluče o krajnjem rezultatu”, rekao je Gošić.

On je kazao da je Novi Pazar imao nekoliko promena na klupi, da ima iskusnog fudbalskog stručnjaka i da je ojačao tim.

“Slične probleme imamo i mi i oni. Nismo uspeli sve te igrače da na adekvatan način pripremimo tako da imamo vidljive oscilacije. I mi i oni za tu utakmicu gajimo najveće ambicije. Mi ćemo i dalje pokušati da napravimo igru koja će dati krajnji rezultat i ostvariti krajnji cilj”, kazao je Gošić.

Trener Jagodine je rekao da je nekoliko igrača “rovitog zdravlja”.

“Uspeli smo da sačuvamo mir u najtežoj situaciji. Sada je to vidljivo bolje, gajimo umereni, realni optimizam, ali zasnovan na radu i na terenu. Sa tim ambicijama putujemo u Novi Pazar. Nadamo se dobroj prvenstvenoj utakmici. Otići ćemo da igramo fubal i odatle pokušati da izvučemo najbolji mogući rezultat”, poručio je Gošić.

Fudbaler Jagodine Mladen Popović je izjavio da očekuje dobru utakmicu u Novom Pazaru.

“Idemo u Pazar da odigramo dobru utakmicu, da pokažemo ono što smo pokazali u Gornjem Milanovcu. Mislim da rezultat neće izostati. Verujem u našu ekipu i mislim da možemo mnogo toga da uradimo, ne samo u Pazaru već i u naredna četiri kola i da bodovni saldo popravimo u odnosu na prethodna kola”, rekao je Popović.

U 19. kolu Super lige Srbije Jagodina, u subotu u 13 sati, gostuje u Novom Pazaru.

izvor: B92

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO