Gol vredan tri boda

Prijepolje – Fudbaleri Polimlja stigli su do pobede u 10 – tom kolu „Zone Drina“ protiv „fenjeraša“ u ovom rangu takmičenja ekipe Brezovice sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Aleksandar Rizovski u 80-tom minutu meča.

Pred oko 400 gledalaca na gradskom stadionu u Prijepolju domaći fudbaleri ušli su pomalo nezainteresovano i nonšalantno u meč . Kao da je i pozicija na tebeli gostiju uticala na mlade fudbalere Polimlja da od samog starta pokažu na terenu da su kvalitetnija ekipa od Brezovice. Uglavnom su se pokušaji Đorđevića, Balije i ostalih iz napada završavali na ivici kaznenog prostora i bez pravog šuta u okvir gola. Sa druge strane gosti su svoju šansu videli u kontra napadima ali zahvaljujući raspoloženom golmanu domaćih Sinančeviću nisu uspeli da postignu gol. Sreća je takođe bila saveznik Polimlja, pogađali su gosti i okvir gola ali promene rezultata nije bilo.

Igrao se 80-ti minut kada je Đorđević odlično proigrao Rizovskog koji se oslobodio čuvara, topovskim udarcem sa petnestak metara pogodio je gol i doneo nove bodove svom timu. Nakon toga Polimlje je rutinski privelo meč kraju i overilo trijumf iz proslog kola.

Nakon druge vezane pobede fudbaleri Polimlja zauzimaju 7 mesto na tabeli sa 14 osvojenih bodova i utakmicom manje. Neprikosnoveni lider ovog ranga takmičenja je Zlatibor sa 28 osvojenih bodova.U narednom kolu Polimlje gostuje Provu trećeplasiranom timu „Zone Drina“.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO