Naslovna Featured Istaknuto GLASAJTE PAZARCI! Ove godine vi odlučujete šta će se graditi u našem...

GLASAJTE PAZARCI! Ove godine vi odlučujete šta će se graditi u našem Novom Pazaru! ANKETA

Novi PAZAR -Grad Novi Pazar i ove godine organizuje anketu za Odluku o budžetu, gde će građani glasati za ono što će se raditi i graditi u gradu.

Ove godine, anketa će biti organizovana samo elektronskim putem. Anketa je deo proseca javne rasprave o budžetu koji obuhvata konsultacije sa građanima i građankama o projektima od značaja za lokalnu zajednicu, glasanje za predloge projekata koji će se naći u Odluci o budžetu za 2021. godinu, odnosno o projektima koji će biti finansirani kao iz gradskog budžeta, objavljivanje nacrta Građanskog vodiča kroz odluku o budžetu za 2021. godinu, organizaciju događaja javne rasprave, na način koji je najbezbedniji za učesnike zbog COVIDa 19,

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

 

Grad Novi Pazar počinje proces planiranja projekata za narednu, 2021. godinu, koji će biti finansirani  gradskim sredstvima i time biti deo Odluke o budžetu za 2021. godinu.

 

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da tokom perioda od 16. do 30. novembra 2020. glasate za neki od predloga projekata  za koje smatrate da mogu učiniti  život u našoj opštini kvalitetnijim i lepšim. Glasanje će se obaviti isključivo elektronskim putem zbog bezbednosti usled COVIDa 19.

 

Možete izabrati dva projekta:

 

  1. Rekonstrukcija Kule motrilje
  2. Uređenje postojećih i izgradnja novih školskih igrališta
  3. Osnivanje Fonda za pomoć u lečenju dece sa retkim bolestima
  4. Osnivanje Centra za razvoj mladih talenata
  5. Izgradnja dečijeg vrtića kod OŠ Bratstvo
  6. Korićenje reke Trnavice

 

Glasanza projekte će se obaviti na gradskoj web stranici:

GLASATI MOŽETE KLIKOM NA OVAJ LINK

Exit mobile version