Poslednja sednica skupštine grada Novog Pazara je otkrila prljave igre dvojice bošnjačkih lidera koje su dovele do cepanja islamske zajednice u Srbiji.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=465762133541035&set=a.450429811740934.1073741828.450396465077602&type=1&theater
photo:Glas Pazara

Naime Sulejman Ugljanin i Muamer Zukorlić su javno nastupajući zajedno na sednici skupštine grada pokazali narodu da su glavni inicijatori sukoba poslednjih godina unutar bošnjačkog naroda. Kako se moglo čuti po čaršiji i to od najbližih saradnika Ugljanina i Zukorlića, zajednički nastup SDA I BDZ je samo dokaz koji je morao izaći na videlo kad tad jer su njih dvojica ustvari zajedno skovali plan za rasturanje islamske zajednice.

Glavni cilj ovog plana je bio razjediniti Bošnjake u Sandžaku kako ne bi jedinstveni predstavljali najjaču nacionalnu manjinu u Srbiji. Kako je plan dogovoren sa najvšim službama državne bezbednosti republike Srbije zauzvrat svemu tome Ugljanin bi dobio mesto u Beogradu a Zukorlić bi imao raširene ruke da nastavi sa svojim kriminalnim radnjama i seje strah po Sandžaku tj. radi šta hoće i da ga niko neće sprečavati u bilo kakvoj njegovoj nameri samo da drži odredjeni broj gradjana u svojim redovima koji bi bili spremni da svakog trenutka kad zatreba izazovu netrpeljivost i svadje medju Bošnjacima u Sandžaku.

KRATKO OBJAŠNJENJE: 
Čist primer svega gore navedenog i zaključak da se radi o istini je:

– Ugljanin je sa svojim saradnicima za vreme njegovog mandata gradonačelnika Novog Pazara oštetio budžet grada za preko 18 miliona evra i do dan danas niko nije uhapšen ili odgovarao za to;

– Zukorlić i njegovi najbliži saradnici koji zadnjih godina sprovode anarhiju i bezzakonje u Sandžaku nikad nisu odgovarali za bilo šta pred bilo kakvim organima vlasti (više tuča, pucnjava Zukorlićevih pristalica, oduzimanje Novopazarske banje, nelegalna izgradnja na trgu u centru Novog Pazara, prebijanje njihovih neistomišljenika unutar islamske zajednice i još mnogo raznih slučajeva.

izvor: Glas Pazara

14 KOMENTARA

  1. Ovo je još jedna velika podvala Muftiji Zukorliću,,da bi ga spustili na nivo ove Bagre. Tekstopisac pokušava biti navodno objektivan,, ali se jasno vidi kome želi nanijeti štetu. Licemjerstvo u bošnjačkim redovima nema kraja.

  2. Ovo je sve ziva istina secam se admir muratovic je na jednom mevludu rekao sledece “Suljo je njvise zlo, koje je zadesilo ovaj narod” s sad sa njima po skupstini dogundjava se sa SDA. Pih zgadili su mi se svi.

  3. najveće izdajice bošnjačkog naroda!!! a i ovo se priča po pazaru ima zadnjih dve godine…. nema ništa skriveno, samo dokazali da su cijelo vrijeme bili zajedno….

  4. ŽIVA ISTINA! TO ZNA POLA PAZARA OD POČETKA CEPANJA ISLAMSKE ZAJEDNICE, NEGO SMO MI VEĆINA NARODA GLUPA PA HAJDE IZMEDJU SEBE DA ODLUČIMO I DA VIDIMO KO JE JAČI. DABOGDA IM SE SEME UTRLO KAKVI SU ZLOTVORI.

  5. najveće zlo za bošnjački narod su suljo i muamer zukorlić. ovo ništa nije novo, zna se ovo sve već godinama.

  6. dabogda vas allah kaznio kakvi ste obojica. da je narod složan pa jednom usranom motkom obojicu da protera odavde tek bi svima nama svanulo

  7. Dragi moji Pazarci ja se secam a ovom prilikom hocu i vas da podsetim da Zukorlic u protekloj kampanji ni jednom recenicom nije kritikovao SDA i Sulja za u vezi desavanja oko cepanja islamske zajednice…na jednom je sve Zukorlic zaboravio… To ukazuje da su zaista u istom dilu oko razbijanja Bosnjaka. Pokusajte da se setite kd ste culi zadnji put Zukorlica i Ugljanina da kritikuju jedan drugog????? Zapitajte se malo,razmislite zbog cega sve to….?????

Comments are closed.