Naslovna Featured Istaknuto GIGATRON otvara prvu prodavnicu u Novom Pazaru

GIGATRON otvara prvu prodavnicu u Novom Pazaru

gigatron-otvara-prvu-prodavnicu-u-novom-pazaru

NOVI PAZAR – Od svog osnivanja 2003. godine, kompanija Gigatron je jedan od lidera na tržištu tehnike u Srbiji. Kompanija je tokom 18 godina postojanja izrasla u jedan od najprestižnijih lanaca maloprodajnih objekata u Srbiji, sa sveobuhvatnom ponudom IT uređaja, potrošačke elektronike i bele tehnike. Vizija kompanije Gigatron je da pruži najviši nivo usluge na domaćem tržištu uz stalne inovacije i obogaćivanje proizvodnog asortimana.

Gigatron je na tržištu prepoznat kao kompanija koja podstiče primenu novih tehnologija, usmeravajući kupca da za svoj novac dobije najviše, posebno vodivši računa da takva kupovina ima svoju vrednost i u budućnosti.

Kompanija Gigatron je jedan od pionira internet prodaje u Srbiji. Gigatron internet prodavnica je lider u e-commerce segmentu. Implementacijom najsavremenijih softverskih i hardverskih rešenja za online plaćanje, obezbedili smo jednostavan i potpuno bezbedan način online kupovine, praćen stalnim usavršavanjem.

Asortiman proizvoda obuhvata sledeće kategorije:

· Prenosni računari
· Računari i komponente
· Oprema za računare
· TV, audio, kućna zabava
· Fotoaparati i kamere
· Kućna tehnika
· Kućni aparati
· Mobilni telefoni
· Tableti
· Sport i rekreacija
· Kancelarijska oprema i školski pribor
· Muzički instrumenti i oprema
· Alati i baštenska oprema
· Igračke, dečija i školska oprema

VAŽNO JE GDE RADITE!

Tokom poslednje decenije, Gigatron je uspeo da se pozicionira kao kompanija koja je među prvima predstavila maloprodajne objekte po ugledu na prestižne prodavnice na zapadu, ponudila najpotpuniji asortiman proizvoda, definisala unapređene oblike komunikacije sa kupcima i pokrenula online kupovinu. Kompanija trenutno broji preko 1000 zaposlenih.

GIGATRON veliku pažnju posvećuje zaposlenima i omogućava rad u savremenom i modernom radnom okruženju, pružajući priliku za karijerno usavršavanje. Fokusirani smo na profesionalni razvoj i timsku angažovanost pojedinca. Podržavamo različitosti i pružamo priliku za uspeh. Negujemo dinamičnu i bezbednu radnu atmosferu, timski rad, podstičemo individualnost i kreiramo duh zajedništva, prepoznajući i vrednujući rad zaposlenih.
Gigatron je domaća, uspešna, privatna kompanija koja vodi računa o svojim zaposlenima, jer uspeh dolazi onda kada su zaposleni zadovoljni i motivisani.
Naši zaposleni rade u kompanijskoj kancelariji, prodavnicama i uslužnim centrima. Poslovna politika kompanije Gigatron je da svojim zaposlenima daje jednake mogućnosti za napredovanje u karijeri.

PRIJAVE ZA POSAO

Exit mobile version