Gemaljević – Rigorozna kontrola na utakmici

Novi Pazar – Navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici 24. kola fudbalske Super lige u Novom Pazaru, odlučeno je danas na sastanku predstavnika policije i komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskih klubova.

Načelnik Odeljenja policije u Novom Pazaru Saša Gemaljević rekao je radiju Sto plus da su organi reda preduzeli sve mere kako bi sutrašnja utakmica protekla bez incidenata i da nemaju nikakva saznanja da bi do njih moglo da dođe.

 

“Obavešteni smo i da navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici, ali i pored toga mi radimo svoj posao i nama je svejedno da li će doći gostujući navijači ili ne. Preduzećemo sve mere da se svi na Gradskom stadionu osećaju potpuno bezbedno”, rekao je Gemaljević.
On je istakao i da kako vreme odmiče na utakmicama Novog Pazara ima sve manje i manje incidenata.

“Bilo je dosta utakmica visokog rizika u Novom Pazaru, ali zahvaljujući naporima policije i organizatora nismo imali većih problema tokom ove sezone i čini mi se da sve ide u dobrom smeru”, rekao je Gemaljević.
Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se sutra od 16 časova na Gradskom stadionu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO