Naslovna Featured Istaknuto Gavrilović: Vrhunski nivo futsala

Gavrilović: Vrhunski nivo futsala

gavrilovic:-vrhunski-nivo-futsala

Trener futsalera Novog Pazara Marko Gavrilović rekao je da je njegova ekipa tokom jesenje polusezone igrala vrhunski futsal.

“Imajući u vidu uslove i broj igrača, to je neverovatan nivo. Možda sam malo subjektivan, ali to je mišljenje većine ljudi koji prate futsal. Kući smo dobili sve najveće rivale, ali to treba ponoviti i na strani”, rekao je trener Pazara Marko Gavrilović.

Novopazarci su osvojili 23 boda i nezvaničnu titulu jesenjeg prvaka u Prvoj futsal ligi Srbije, a u prvom delu sezone ostvarili su sedam pobeda, uz dva nerešena ishoda.

Pazar je posle FON-a najefikasniji u elitnom rangu, a ima i najbolju odbranu u ligi, koja je neračunajući mečeve sa Konjarnikom i ekipom Zemun Samo pravo primala prosečno gol po utakmici.

“Ne sumnjam u moju ekipu. Ako se spremimo kako treba, možamo da pobedimo bilo koga na bilo kom terenu u Srbiji. Ipak, bilo bi poželjno da se tokom prvenstvene pauze pojačamo”, ocenio je Gavrilović.

Prolećna polusezona startuje početkom februara i donosi veći broj utakmica na klupskom i reprezentativnom nivou.

“Trebalo bi da startujemo prvih dana naredne godine. Verujem da ćemo ostvariti želje Novopazaraca i doneti gradu prvu ekipnu titulu prvaka države, ali to zavisi od mnogo faktora”, zaključio je Gavrilović.

M. Minić

Exit mobile version