Naslovna Sport Futsaleri Novog Pazara će sutra ugostiti nišku Kalču

Futsaleri Novog Pazara će sutra ugostiti nišku Kalču

futsaleri-novog-pazara-ce-sutra-ugostiti-nisku-kalcu

NOVI PAZAR – Utakmice prvog kola Prve futsal lige Srbije na programu su tokom naredna dva dana, a Novi Pazar u nedelju od 17.30 u dvorani Pendik dočekuje Kalču iz Niša.

Osim velikih igračkih promena, dosadašnji trener Pazaraca Vladan Cvetanović vratio se u Jastrebac iz Blaca, a ekipu je preuzeo Miloš Todorović.

On je prošle sezone vodio niški Vintersport, dok je pre toga trenirao Černo More iz Bugarske, ali i bujanovački Zufo i još neke klubove u Srbiji.

“Zadovoljan sam ovom grupom momaka. Dobri su ljudi, ali i kvalitetni igrači. Raduje to što smo prikazali tokom prijateljskih utakmica, koje ne moraju da budu merilo. Najviše brine povreda kapitena Eldina Redžovića, koji će propustiti uvodna kola”, rekao je Todorović.

Novi Pazar su tokom letnje pauze pojačali crnogorski reprezentativci Luka Vuletić i Eldin Ćorović.

S druge strane, Ninoslav Aleksić otišao je u mađarski Kečkemet. Denis Ramić, Lazar Milosavljević i Dejan Jovanović pristupili su FON-u iz Beograda, a Andreja Stojčevski kragujevačkom Ekonomcu, dok u timu više nisu ni Mirza Hot i Mersid Radetinac.

Todorović kao Nišlija odlično poznaje prilike u Kalči, za koju tvrdi da je jača nego prethodne sezone.

“Doveli su Aleksandra Radojičića, Elvisa Ramadanija i Jovana Trojanovića. Nas je malo, ali spremno dočekujemo start prvenstva. Idemo na pobedu”, najavio je Todorović.

M. Minić

Exit mobile version